Vakbeurs Watersport op valreep afgelast

De Vakbeurs Watersport gaat niet door. Het idee voor de kleinschalige vakbeurs voor de Nederlandse markt werd reeds in 2020 geboren, maar corona gooide keer op keer roet in het eten.

Van 6 tot en met 8 december zou de beurs in de Evenementenhal van Gorinchem dan toch eindelijk gehouden worden. Maar gebrek aan belangstelling heeft de organisatie doen besluiten op de valreep de stekker er uit te trekken.

”Een lastig besluit, maar wij hebben samen met onze Gold Partners het besluit moeten nemen. Een grote teleurstelling, maar ook een realisatie waarin we veel energie en tijd hebben gestoken”, aldus de organisatie. Initiatiefnemers Raymarine en On Deck hadden de organisatie in een stichting ondergebracht; Gold Partners waren Hiswa-Recron, Technautic en Kuiper Verzekeringen.

In een uitleg aan de exposanten staat: ”Ondanks alle inspanningen die wij samen met u hebben gedaan voor het uitnodigen van bezoekers, blijkt de interesse, timing, personeelstekort, tijdgebrek niet mee te helpen aan de registratie. Om u als exposant te laten komen naar een beurs, de investeringen in tijd, energie en geld te doen, waarvan wij op voorhand al weten dat dit niet tot een succes kan leiden, is ons inziens onacceptabel.”