Vakbeurs Watersport verplaatst naar februari 2022

De Vakbeurs Watersport die van 6-8 december zijn eerste editie zou beleven in de Evenementenhal in Gorinchem, is verplaatst naar 14-16 februari 2022. De huidige ontwikkelingen rond Covid-19 maken het volgens de organisatie onmogelijk om de beurs op verantwoorde en veilige wijze doorgang te laten vinden.
De vakbeurs, die wordt ondersteund door belangrijke spelers in de wereld van de jachtbouw, zal op dezelfde locatie plaatsvinden.
De Stichting Vakbeurs Watersport wil met dit besluit tijdig duidelijkheid bieden en dankt de deelnemers voor het in de organisatie gestelde vertrouwen. Alles zal in het werk gesteld worden om het komende jaar met de vakbeurs een kleinschalig alternatief te bieden voor Nederlandse en Belgische ondernemers in de watersport.
Uit alle reacties op het initiatief is het de organisatie duidelijk geworden dat er een sterke behoefte is aan een kwalitatief hoogstaande beurs. De exposanten waren enthousiast over het beursmodel, met een kostendekkende no-nonsense opzet, waardoor deelname tegen een zeer lage prijs mogelijk is. Vakbeurs Watersport zal ook in februari 2022 dit uitgangspunt hanteren.

www.vakbeurswatersport.nl