Vedette Navigator 35

Vedette Jachtbouw in Ter Aar levert deze zomer de eerste Navigator 35 op. Een modern gelijnd ontwerp met prominente bijlboeg en rechte raampartijen. De steile steven geeft een langere waterlijn en in combinatie met een specifieke sprayrail bevordert dat de vaareigenschappen. Volgens de werf is het schip koersvast, stabiel, wendbaar en verrassend snel.
Aspecten als styling, comfort en kwaliteit krijgen uiteraard volop aandacht. De grote raampartijen van de salon versterken binnen het gevoel één te zijn met de omgeving. In de salon bevindt zich de volledig ingerichte keuken, een grote loungebank met een royale tafel. De sprayrailconstructie geeft binnen in het schip meer ruimte, wat merkbaar is in de royale eigenaarshut in het voorschip, met een groot vrijstaand tweepersoonsbed. Naast de eigenaarshut zijn een doucheruimte en het toilet.
Technische gegevens: 10,65 x 3,90 x 1,00 m. Kruiphoogte: 2,48 m. Bouwmateriaal: staal.
Ontwerpcategorie: B (richtlijn Pleziervaartuigen 94/25/EG). Gewicht (vaarklaar): 12.500 kg (volle belading, volle tanks). Dieseltank: 400 l. Watertank: 500 l. Vuilwater: 88 l. Motor: Volvo D3 – 150 pk.
Vedette Jachtbouw presenteert de Navigator 35 op de komende natte HISWA en het schip heeft een nominatie voor de Boot van het Jaar verkiezing gekregen.
De Navigator-lijn kent drie varianten; naast 35 zijn er de Navigator 41 en 48.
www.vedette.nu