Vetus uit Schiedam heeft alles wat een jachtbouwer of klusser voor een boot nodig heeft. De belangrijke toeleverancier van de jachtbouw, met eigen vestigingen in achttien landen, heeft zijn zinnen gezet op elektrische voortstuwing. Het boordsysteem moet liefst op 48 volt gebracht worden, want daar ziet Vetus een grote toekomst in. De elektrisch aangedreven E-Pod, boegschroeven, elektromotoren en een conversiekit voor ankerlieren voor 48 volt zijn in eigen huis door Vetus ontwikkeld.

Lees hier verder in de Vetus preview pagina’s van de 100 pagina’s dikke special

WORD OOK ABONNEE & ONTVANG DE SPECIAL!
Blijf op de hoogte van de Nederlandse jachtbouw en het nieuws van de (internationale) toeleveranciers.
Ontvang nu 6 x 52 pagina’s Jachtbouw Nederland voor
€ 28,61 (incl. btw en eenmalige 25% korting). Aanmelden kan via
www.jachtbouwnederland.nl/actiepagina.

SPECIAL VAN JACHTBOUW NEDERLAND
Jachtbouw Nederland geeft zijn lezers elke twee maanden actuele en betrouwbare informatie over een fascinerende bedrijfstak, die wereldwijd hoog aangeschreven staat en
bruist van de activiteit. Deze speciale uitgave van 100 pagina’s, Jachtbouw Nederland Inside, is gericht op de bootbezitter en watersporter, en biedt een staalkaart van wat ons vaktijdschrift het jaar door te bieden heeft.
De omvang van Jachtbouw Nederland is doorgaans 52 pagina’s. De redactie gaat op
bezoek bij de bouwers van casco’s, sloepen, tenders, zeiljachten, motorjachten, sportboten
en superjachten, die ons een exclusief kijkje achter de schermen bieden. Ontwerpers
vertellen over hun inspiratie en geven inzicht in technische details. Toeleveranciers presenteren hun nieuwste producten en technische innovaties: motoren, navigatieapparatuur, verf, uitrusting, etc. In de rubriek Nieuws van Nederlandse jachtwerven vertellen we meer over de orders die onophoudelijk worden geboekt, want het gaat bijzonder goed in de branche!