HISWA te water | Virtuele bootshow

Nu de HISWA te water vanwege corona is afgelast, ontwikkelt de beursorganisatie een digitaal alternatief. De beurswebsite wordt door YachtFocus.com omgebouwd tot virtuele bootshow. Bijdragen worden geleverd door diverse media, waaronder Yachtfocus, Motorboot, Zeilen, Botentekoop.nl, Watersport-TV en Daemes & Heeren; plus de beursdeelnemers. Waarschijnlijk is de virtuele versie van de natte HISWA vanaf 1 augustus 2020 te bezoeken door het publiek.

De show zal openen met een welkomstfilmpje en een plattegrond van de 2020-editie. Elk type boot krijgt een eigen kleur. Hiermee kunnen bezoekers gericht virtueel de steigers langs. Per bedrijf en boot is uitgebreide informatie te vinden, inclusief foto’s en video’s. Elke beursdeelnemer verzorgt daarbij zelf de informatie, waardoor deze zo volledig en actueel mogelijk is. De bezoeker vindt ook beursaanbiedingen en online lezingen. Tijdens de beursdagen – van 2 tot en met 6 september 2020 – is er zelfs een chatbox actief. Zo kunnen bezoekers van de online show in real life met de deelnemende jachtwerven, jachtmakelaars en andere watersportbedrijven chatten.

De organisatie van de HISWA te water roept de deelnemende bedrijven op om van 2 tot en met 6 september ‘Open Huis Dagen’ te organiseren. Op de beurssite zullen deze worden aangekondigd.
www.hiswatewater.nl