Wajer opent het vaarseizoen voor klanten

Jachtbouwer Wajer is goed bezig met relatiebeheer. De werf organiseerde 7 april het jaarlijkse event voor de eigenaars (met gevolg) van een Wajer, als startsein voor het nieuwe vaarseizoen. In Heeg, waar veel Wajers in de winterstalling lagen, werd het gezelschap onthaald met hapjes en drankjes, en de onthulling van de nieuwe Wajer 55 S. Het is de sportievere uitvoering van het bestaande model Wajer 55. Vanaf de tekentafel werden er al twintig van verkocht.
In Heeg werden ook nog eens elf nieuwe Wajers gedoopt. Onder ideale weersomstandigheden werd koers gezet naar Amsterdam. Alle boten waren voorzien van lunchpakketten en de opvarenden kregen borrels aangereikt bij het passeren van sluizen. Welgeteld 31 Wajers meerden af bij het InterContinental Amstel Hotel. Met een valet-service werden ondertussen de auto’s van de gasten van Heeg naar Amsterdam gereden.
De boten zijn daarna op weg gegaan naar hun ligplaatsen in binnen- en buitenland over de weg en het water. In Spanje en Zuid-Frankrijk en op Ibiza heeft Wajer steunpunten waar ook boten vaarklaar worden gemaakt. Klanten kunnen desgewenst een Wajer-schipper hun boot laten varen. Wajer organiseert op deze bestemmingen ook Owners Challenges, sportieve wedstrijden. In de 27 jaar dat Wajer bestaat, werden meer dan 400 boten gebouwd, die verspreid over heel de wereld varen.
www.wajer.com

Een vloot Wajers meert af bij het InterContinental Amstel Hotel in Amsterdam.
In Heeg werd de nieuwe Wajer 55 S onthuld.