Watersport Carrièredag op Hiswa te Water

Werken in de watersport. Tijdens de allereerste Watersport Carrièredag kunnen geïnteresseerden daarover meer aan de weet komen op donderdag 1 september 2022, tijdens de Hiswa te Water in Lelystad.
Werken in de watersport is allang geen seizoensbaan meer. In nagenoeg alle watersportbedrijven wordt het hele jaar door gewerkt. Denk aan het bouwen van schepen, het uitvoeren van reparaties en onderhoud, administratief werk en verkoop.
De Watersport Carrièredag geeft een goede oriëntatie en de mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie over opleidingen en vacatures.
Bij de stand van Hiswa-Recron kunnen openstaande vacatures worden bekeken. Bij diverse opleiders is van alles te vinden over deeltijd- en voltijd-opleidingen. In alle stands op de beurs hangen gekleurde ballonnen die aangeven naar welke vacatures elk bedrijf op zoek is: rood = techniek, groen = commercieel, blauw = administratief, etc.
Op het Podium aan het Water zijn de hele dag gesprekken, voorlichting en presentaties over het vinden van een baan in de watersport. Demonstraties over boten bouwen, onderhouden van schepen en andere technische uitvoering vind je op diverse plekken op de beurs.
Initiatiefnemers Hiswa te Water, Vaarplezier.nl en HISWA-RECRON willen het op deze manier makkelijk maken voor iedereen: alle watersportbedrijven bij elkaar, dus alle vacatures en opleidingen in één dag te vinden.
Meer informatie: www.watersportcarrieredag.nl