Een drietal voorbeelden van de service app van Webasto op een smartphone.

De nieuwe Webasto Service App is gratis te downloaden in de bekende app-stores. De app biedt mobiele toegang tot product- en installatiedocumentatie voor alle Webasto apparaten, van parkeerverwarming en airconditioning tot laadstation. Productregistratie is nu gedaan binnen een paar klikken!

Geregistreerde Webasto partners die de app hebben geïnstalleerd kunnen met de camera van hun smartphone of tablet de QR- of barcode op de verpakking van een Webasto product scannen. Hierna geeft de app direct toegang tot de bijbehorende documenten en relevante video’s. Hierdoor is het niet meer nodig om door een lange lijst met documentatie te zoeken naar het juiste document. Dit is tijdbesparend en voorkomt misverstanden. Daarnaast is alle beschikbare informatie altijd up-to-date. Het is overigens wel mogelijk om handmatig naar documentatie te zoeken in de app.

Tijdens productregistratie worden product- en serienummers direct verstuurd naar Webasto. Het is mogelijk om meerdere producten tegelijk te registeren. Gebruikers kunnen daarnaast aanvullende foto’s of opmerkingen toevoegen. Na de registratie wordt er direct een garantiecertificaat gecreëerd als PDF welke naar de klant gestuurd kan worden.

Meer informatie is te vinden op www.webasto.com/service-app